Camping Diepven
 

 

Stichting Diepven is op zoek naar:

Beheerder(s)

Voor het beheer van camping Diepven zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen (bv 1 of 2 echtparen) , die zich willen inzetten voor diverse beheertaken. Dat kan voor het hele seizoen (mei t/m september) of delen daarvan. De minimale periode is 1 maand. Ter ondersteuning van de beheerder(s) zijn ook studenten en stagiaires welkom.

Over de stichting

De Stichting is verantwoordelijk voor het beheren van de camping Diepven. Diepven is een naturistencamping gelegen in een bosrijke en natuurlijk omgeving in Neeritter (gemeente Leudal). Het is een kleinschalig terrein met 25 vaste jaarplaatsen en 50 plaatsen voor passanten. De camping is geopend van eind april tot en met eind september. Bekijk onze website voor meer informatie, diepven.nfn.nl

Korte omschrijving werkzaamheden

De beheerder:

Eigenschappen

Gastvrij, enthousiast, communicatief vaardig, betrokken, basaal technisch vaardig, affiniteit en respect voor natuur en naturisme.

Geboden wordt

een vrijwilligers-vergoeding van maximaal €170,- per maand, gratis verblijf op de camping, werken en verblijven in een mooie natuurlijke omgeving in samenwerking met gemotiveerde vrijwilligers.

Belangstelling?

Serieuze en gemotiveerde schriftelijke reacties kunt u sturen naar het bestuur van Stichting Diepven: CampingDiepvenNFN@gmail.com. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de voorzitter de heer Sjef van Tilburg. Hij is te bereiken onder telefoonnummer: 0031634174789.