Camping Diepven
 

 

Stichting camping Diepven is op zoek naar:

Beheerder(s)

De voorkeur gaat uit naar een of twee enthousiaste beheerders-echtparen/-koppels, die tijdens het seizoen op de camping aanwezig zijn.

Over de stichting

De Stichting is verantwoordelijk voor het beheren van de camping Diepven. Diepven is een naturistencamping gelegen in een bosrijke en natuurlijk omgeving in Neeritter (gemeente Leudal). Het is een kleinschalig terrein met 25 vaste staanplaatsen en 50 plaatsen voor caravan, campers en tenten. De camping is geopend van eind april tot en met eind september. Bekijk onze website voor meer informatie

Korte omschrijving werkzaamheden

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Eigenschappen

Gastvrij, enthousiast, communicatief vaardig, betrokken, technisch vaardig, affiniteit met en respect voor de natuur en het naturisme.

Wat wij bieden

In nader overleg kan het volgende worden geboden: een (vrijwilligers)vergoeding, geheel of gedeeltelijk gratis verblijf op de camping, werken en verblijven in een mooie natuurrijke omgeving.

Belangstelling

Serieuze en gemotiveerde schriftelijke reacties sturen naar het bestuur van Stichting Diepven via: CampingDiepvenNFN@gmail.com. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Hein Naaijkens, telefoonnummer: 0475566214 of +31653538857.